Yhdistys

Teen Ystävät ry:llä ei ole säännöllisiä viikko/kuukausikokouksia, vältämme pakollisia rituaaleja. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa teen merkeissä. On maistajaisia, esitelmiä, tutustumisia paikkoihin, joissa saa hyvää teetä, yhdistämme mielellämme teen kauneuteen, musiikkiin, kulttuuriin. Yritämme parhaamme mukaan opiskella teen maailmaa.

Lähtökohtaisesti oletamme, että korkean tason gastronomisissa ravintoloissa teen taso ja tarjoilu on aina hyvä. Samoin oletamme että itseään ja asiakkaitaan kunnoittavissa kahviloissa teen tarjoilu on laadukasta ja hyvää.

Jaamme kunniakirjoja erityislaatuisista tee-teoista, ja pitkäjänteisestä työstä teen parissa. Kunniakirjan ja yhdistyksen logon on suunnitellut taiteilija Jukka Rintala.