Jäsenyys

Teen Ystävät ry jäseneksi voi liittyä paitsi yksityishenkilönä, myös yritysjäsenenä. Mikäli arvostat laadukasta teetä, teehetkesi tekevät sinut onnelliseksi ja haluat oppia lisää teestä, tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa jäseneksi

Yhdistys järjestää jäsentoimintaa, kuten teenmaisteluita ja tutustumiskäyntejä erilaisiin teepaikkoihin. Viime aikoina olemme pitäneet jäsenkuntamme aktiivisina erilaisten striimattujen teenmaistelu- ja keskustelutapahtumien kautta.

Henkilöjäsenmaksumme on 25,- vuodessa, ja uusilta jäseniltä perimme tämän lisäksi kertamaksuna liittymismaksun 25,- Jäseneksi voi hankkiutua täyttämällä jäsenhakemuksen Membookissa.

Teen Ystävät ry toivottaa myös yritysjäsenet tervetulleiksi. Yhdistyksen kautta yritysjäsen voi tavoittaa noin 270 teeihmistä, ja teen ilosanoman levittäjää. Esittelemme jäsenyrityksiä jäsenistöllemme, ja jaamme mielellämme jäsenyritysten yhteystietoja esimerkiksi medialle. Teemme myös tutustumiskäyntejä teetaloihin, ja tilaamme teetä maisteluihimme.

Jäsenyritystemme edustajat ovat tervetulleita tapahtumiimme ja pyydämme heitä asiantuntijoiksi tarpeen mukaan. Esittelemme jäsenyrityksiä nettisivullamme, ja huomioimme jäsenyyden myös sosiaalisen median kanavissamme.

Yritysjäsenmaksu määräytyy liikevaihdon mukaan. Yritysjäsenen jäsenmaksu on 100 – 400 euroa vuodessa. Ole yhteydessä hallitukseen, mikäli haluat liittyä yritysjäseneksi!

JÄSENTOIMINTAA 2020-2021-2022

TULOSSA xx.xx. Pirskeet Pekka Nihtisen uuden Venäläinen teekirja -kirjan ilmestymisen kunniaksi (julkaisupäivämäärä on vielä avoinna).

TULOSSA 6.2.2022 Teen Päivä, teemalla Teetä ja tarinoita. Teen Päivä on koko viikon mittainen; 1.2.-6.2.2022

TULOSSA 24.1.2022 Teen Päivän etkot, jäsenien livekokoontuminen Helsingissä on peruutettu hankalan koronatilanteen vuoksi.

2.12.2021 Pikkujoulut striimattiin jäsenistölle jouluisesta Suomenlinnan Lelumuseosta. Ohjelmassa oli mm. yllätysvieras, teeorkesteri ja Pirkko Arstilan joulusatu. Jouluinen teepaketti ja pikkujoulun herkkureseptit oli postitettu jäsenistölle etukäteen.

26.10.2021 Sukellus mustaan teehen; striimattu maistelu- ja keskustelutilaisuus. Osallistujat tilasivat teet turkulaisen Teepolun nettikaupasta, ja itse tilaisuus toteutettiin Helsingissä the Ouncen suloisessa teehuoneessa.

29.9.2021 Sukellus vihreään teehen; striimattu maistelu- ja keskustelutilaisuus. Tilaisuutta isännöi teekauppias Co Tran Chayasta. Tulipahan taas todistelluksi kuinka vihreän teen kirjo on valtava!

8.6.2021 Kevään ensisatojen etämaistelu. Maistelu striimattiin Suomenlinnassa, ja jäsenet osallistuivat maistelemalla heille postitetut teet kodeissaan ja osallistuivat keskusteluun chatin kautta. Ihanan hilpeä ja keväinen tunnelma...

18.3.2021 "Keväinen kotoilutee" -etämaistelu vastaparina syksyn sesonkiteemaistelulle. Maistelimme teekauppiaden lähettämät laadut, jotka olimme postittaneet maistelupaketteina myös jäsenillemme. Pääsiäisen lähestyminen näkyi mukavalla tavalla maistelussa.

6.2.2021 vietimme Teen Päivää etänä - teekävelyjä ei rajoitusten vuoksi järjestetty. Yhdistyksen puheenjohtaja ja sihteeri kiersivät kuitenkin etukäteen kameran kanssa Helsingin teeliikkeet ja videoivat teekävelyn teekauppiasesittelyineen. Videot jaettiin yhdistyksen facebookissa teeviikon aikana.

2.12.2020 järjestettiin yhdistyksen ensimmäinen teen etämaistelu. Maistelun teema oli  ”Sesonkiin sopiva kotoilutee”. Joulunalusaika näkyi mukavasti maistelussa. Maistelimme teekauppiaden lähettämät laadut, jotka olimme postittaneet maistelupaketteina myös jäsenillemme. Keskustelua chatin välityksellä, ja keskusteluun osallistujien kesken arvottiin teepalkintoja.

8.2.2020 lauantaina pidettiin Teen Päivän Teekävelyt Helsingissä. Kävelylle oli porrastettu kaksi eri lähtöä ja neljä kävelyryhmää. Kävelylle lähti noin 80 teestä kiinnostunutta osallistujaa. Nautimme maistiaisia ja tarjouksia teekaupoissa Helsingin Tea Districtilla.

23.1.2020 vietettiin Pussiteeiltaa Helsingin yliopiston Observatoriossa. Ari Santamäki Forsmanin teetalosta kertoi jäsenille yrityksestään ja omasta teepolustaan. Maistelimme Forsmanin teetä, ja tutustuimme jäsenemme Laura Kauppisen ympäri maailmaa kerättyyn teepussikokoelmaan. Jäsenet toivat mukanaan omat lempimukinsa joista nautimme pussiteetä.

Rakastat teetä?
Liity jäseneksi

Mikäli teehetkesi tekevät sinut onnelliseksi ja haluat oppia lisää teestä, tule mukaan toimintaamme!

Liity