Tästä se alkoi

Olipa kerran pölyn ja esanssin makuinen tukisukkahousunvärinen teepussi, joka lillui kahvinmakuisessa haaleassa vedessä pienessä kahvikupissa kahvilan pöydällä.

Kun kuppi meni nurin

Teen Ystävät ry on perustettu helmikuussa 2003. Yhdistyksen perusti toimittaja, tietokirjailija Pirkko Arstila turhautuneena siihen, että Suomessa teetä juovaa ihmistä ei juuri noteerattu rahan ja vaivan arvoiseksi asiakkaaksi ravitsemusliikkeissä. Kahvin ystävää kyllä hemmoteltiin, tuli erikoiskahvit ja kalliit kahvikoneet, mutta teeihmisen nenän alle tyrkittiin aina vain sitä samaa halpaa pussiteetä.

Tilanne on noista ajoista kohentunut jonkin verran – kiitos siitä kuuluu yhdistyksellemme ja jäsenillemme, jotka ovat jaksaneet pitää sitkeästi meteliä teestä. Mehän annamme aktiivisesti palautetta kahviloissa ja ravintoloissa teestä, emmekä suostu hiljaa ja tunnollisesti nielemään mitä tahansa esanssikuraa.

Eihän kahvikansallekaan tarjoilla murukahvia kahviloissa!

Teen Ystävät ry kunniajäsenet:

Pirkko Arstila
kunniapuheenjohtaja

Irmeli Roti

Helena Petäistö

Pekka Nihtinen

Rakastat teetä?
Liity jäseneksi

Mikäli arvostat laadukasta teetä, teehetkesi tekevät sinut onnelliseksi ja haluat oppia lisää teestä, tule mukaan toimintaamme!

Tule mukaan